Ne čekajte, nazovite odmah 091 43 43 47prvo slobodno vozilo kreće prema Vama
Krenimo

 

U dugogodišnjem iskustvu pružanja usluga prijevoza, taxi služba Elvis je polučila veliki uspjeh i postala jedna od vodećih taxi službi u Zadarskoj županiji. Naš cilj je da korisnici naših usluga budu maksimalno zadovoljni i da se osjećaju sigurno i udobno te da na svoje odredište stignu na vrijeme.
Naši vozači su profesionalci sa dugim nizom godina iskustva, koji će rado odgovoriti na sve Vaše zahtjeve. Naša luksuzno opremljena i pomno održavana vozila zadovoljavaju sve sigurnosne i tehničke uvjete.
Odabirom naše taxi službe na raspolaganje dobivate vozača i vozilo koji će vas dočekati u zračnoj luci, hotelu, trajektnoj luci, autobusnom kolodvoru… gdje god je potrebno, te vas sigurno i udobno odvesti do vaših odredišta i natrag, a sve to po najpovoljnijim cijenama. Također organiziramo taxi izlete u nacionalne parkove i parkove prirode te druge lokacije kulturne i povijesne baštine.
Organiziramo i taxi transfere i do/od zračne luke Zadar (Zemunik) te do/od trajektne luke u Zadru.
Ako dolazite u Hrvatsku na ugodan odmor, a želite da vas netko dočeka i odveze do odredišta, onda je taxi služba Elvis najbolji odabir za Vas.

 

View the embedded image gallery online at:
https://taxi-elvis.hr/hr/taxi-sluzba.html#sigProGalleria8b85303d25

Naš vozni park se sastoji od visokokvalitetnih, očuvanih i pomno održavanih Škodinih i Mercedes - Benz automobila.
Linija Škodinih vozila namjenjena je našem dnevnom obujmu poslova taxi službe i službe prijevoza putnika.
Mercedes - Benz linija rezervirana je za premium i business klasu klijenata koji traže više od samog prijevoza do odredišta.
Zbog izvanrednih performansi i visokih sigurnosnih ocjena odlučili smo se upravo za ova vozila kako bismo našim klijentima i vozačima pružili udobnu i sigurnu vožnju.

Zašto Taxi Elvis?

Evo razloga zašto bi trebali s nama putovati